06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Agenda

Agenda

 

2-Delige training, in Nuenen (NB)

Zondag   15 sept 13.30-16.00 uur
Zondag 29 sept 13.30-16.00 uur

Investering: slechts 47,-

Max 8 deelnemers, vol = vol

Workshop ‘Zelfliefde-booster’

Zondagmiddag  6 oktober

 

Om je eetbuien goed aan te kunnen pakken, is het nodig dat je breekt met al je ‘(di)eetregels’. Die regels komen vaak voort uit gedachten en overtuigingen dat jij nu niet goed genoeg bent, dat je lijf te dik, groot of zwaar is of uit de gedachte dat je niet goed genoeg bent. Vanmiddag maken we korte metten met deze gedachten en overtuigingen doordat je een flinke injectie zelfliefde-boost gaat krijgen!

De workshop vindt plaats op zondag 6 oktober van 13.30-16.00 uur in Eindhoven bij Buurthuis Space-S (op Strijp-S) in Eindhoven

Workshop ‘Weersta de feestdagen-verleidingen’

Zondagmiddag  3 november

Eind augustus begint het hele circus van de pepernoten weer! Zie jij ook al zo op tegen die donkere maanden vol met snoepgoed en vreten? 

Ik help jou alle pepernoten-, speculaas- en kerstkransen-verleidingen te weerstaan en ik help je niet helemaal los te gaan tijdens je kerstdiners door je een aantal trucjes te leren en nieuwe inzichten te geven.

De workshop vindt plaats op zondag 3 november van 13.30-16.00 uur in Eindhoven bij Buurthuis Space-S (op Strijp-S) in Eindhoven

Workshop ‘Start 2020 eetbui-vrij: goede voornemens en daadkracht’

Zondagmiddag  1 december

Elk jaar hetzelfde liedje; volvreten in december en dan vlak voor nieuwjaarsdag nog wat goede voornemens maken. 10kg eraf, meer sporten, gezonder eten. Totdat het ‘blue monday’ is, de 3e maandag in januari. Want langer houd je je goede voornemens meestal niet vol.

In deze workshop leg ik je uit wat daadkracht is en wat je nodig hebt om ècht goede voornemens te maken en vol te houden. Ik help je met het creeeren van nieuwe gewoontes.

De workshop vindt plaats op zondag 1 december van 13.30-16.00 uur in Eindhoven bij Buurthuis Space-S (op Strijp-S) in Eindhoven

Als eerste op de hoogte blijven van de workshops en trainingen?

Laat je emailadres achter om updates te ontvangen over data, locaties en prijzen van nieuwe workshops en trainingen.

Je gegevens zijn veilig bij mij en je kunt je altijd weer uitschrijven!
Privacy Statement