New habits
Online training
Z

Stop met snacken, snoepen en snaaien en leer nieuwe (eet)gewoontes aan!

E

Ben jij iemand die...

de hele dag wel aan eten kan denken?

vooral tussendoor snackt en snaait?

steeds zwaarder wordt?

uit verveling gaat eten?

moeilijk verleidingen kan weerstaan?

niet veel eet en niet begrijpt waarom je zwaarder wordt?

vaak troost vindt in chocolade en chips?

E

En wil jij graag...

P

nooit meer dieëten?

P

af van je voortdurende hongergevoel?

P

geen last meer van lekkere trek?

P

af van het schuldgevoel na het eten?

P

grip op je eetbuien?

P

je gewicht stabiliseren en misschien zelfs wel afvallen?

P

de vicieuze cirkel van eten en schuldgevoel doorbreken?

E

Door te leren...

N

waarom je snoept, snackt en snaait?

N

hoe je kunt stoppen met verkeerde keuzes te maken?

N

wat je beter kunt doen in plaats van iets lekkers te eten?

N

hoe het zou zijn als je nooit meer last hebt van snaaimomenten?

N

hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en liever voor jezelf kunt zijn?

N

hoe je om kunt gaan met momenten dat het even zwaar is?

N

hoe je zonder schuldgevoel toch iets lekkers kunt eten?

N

hoe je dit vol kunt blijven houden?

]

Diep in je hart wil je stoppen met al dat 'vreten' maar je weet gewoon niet HOE!

Het is nu zo’n 25 jaar geleden dat ik begon met de koektrommel leeg te vreten, dat ik zakken chips en bergen snoep in mijn mond stopte. Van mijn 13e tot mijn 26e levensjaar heb ik op deze manier met mijn onvrede, boosheid en emoties gedeald. Het is nu zo’n 13 jaar geleden dat ik met hulp van verschillende coaches, therapieën en methodieken van mijn eetbuien af kwam. Ik was bang, gefrustreerd, boos, angstig en verdrietig. Ik voelde me diep ongelukkig en zag geen uitweg. Eten was mijn ‘partner in crime’. Uiteindelijk heb ik een transformatie meegemaakt van controle kwijt, slachtoffer gevoel en heel erg dik zijn naar ‘in control’ en vrij van die eetgedachten.

Maar het is ook ongeveer 2 jaar geleden dat ik door een burn-out weer voelde dat het die kant weer op ging en dat ik de regie over mijn gedachten en gedrag kon terugpakken! Dat ik met mijn mindset mijn emoties weer op de juiste plek kon zetten in plaats van mezelf te laten overwelmen door een hongergevoel of lekkere trek.

Ik voel me nu zelfverzekerd, sterk, in control, aantrekkelijk, ontspannen, lekker, gelukkig, goed in mijn vel en fit!

De reden dat ik deze online training heb gemaakt, is omdat ik denk ‘als ik dit kan, dan moet jij dit ook kunnen’! Ik kan het je leren.

Ik heb jarenlange ervaring met emotie-eten en eetbuien. Ik heb vanuit mijn ervaring de kennis van meerdere methodieken die ik hierbij inzet, maar ik heb ook een verdiepingstraining over emotie-eten gedaan. En ik heb van nature, maar ook vanuit mijn coachopleiding, de coachskills om dit samen met jou aan te pakken.

Frouke

Coach bij Spicy Pepper Coaching

Ik voel me nu zelfverzekerd, sterk, in control, aantrekkelijk, ontspannen, lekker, gelukkig, goed in mijn vel en fit!

Past online leren bij jou?

Vind je het juist fijn om in je eigen tijd, op momenten wanneer het jou uitkomt, te werken aan jezelf door middel van een online training? Waar je online coachingsgesprekken bij krijgt, die je op elke plek en locatie kunt met mij kunt doen? En met een online community waar je elk moment van de dag of nacht je inzichten kunt delen, je vragen kunt stellen en hulp kunt vragen op moeilijke momenten?
Inhoud van de training:

Module 1 Eten en voeding

N

Kennis over voedsel, het lichaam en je hersenen

N

Aan de slag met jouw eetpatroon

N

Effecten van suikers op je lichaam

N

Jouw 'relatie' met voedsel

N

1 online coachcall

Module 2 Mindset

N

Welk type eter ben jij

N

Daadkracht vergroten

N

Emoties en mindfulness

N

De knop omzetten

N

1 online coachcall

Module 3 Gedragsverandering

N

De mens als gewoontedier

N

Patronen doorbreken

N

Zelfbeeld en zelfliefde

N

Terugval-preventie-plan

N

1 online coachcall

L

Bonus!

L

Toegang tot online Facebook-community met masterclasses en Q&A's

L

Toegang tot 7 meditaties over eetgewoonten

Alles bij elkaar:

slechts 597 euro

Let op! Betalen kan ook in 3 termijnen van 222,-

Start ieder moment, wanneer jij wil

Elke maand één module

Training duurt 3 maanden

Elke week nieuwe lessen met video’s en werkboeken

Aan het einde van elke module een gratis coachcall van 40 minuten

Your health is an investment, not an expanse!

Frouke is echt goud waard! In haar coachingsgesprekken heeft ze me geholpen om mijn snoep-buien onder controle te krijgen. Iets waar ik als suikerverslaafde al jaren tegenaan liep en waar ik me ook altijd voor heb geschaamd.

Ze wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Samen gingen we op zoek naar de reden en de momenten van het snoepen en maakten we een nieuw eetschema waarbij de focus lag op het aanleren van nieuw eetgedrag in tegenstelling tot het afleren van oude gewoontes.

Zelden ben ik zo eerlijk geweest naar iemand over mijn eetgedrag en daar heb ik geen moment over getwijfeld, bij Frouke ging dat als vanzelf. Het ‘potje met daadkracht’ en mijn nieuwe eetschema houdt me nog dagelijks bij de les. En als ik heel af en toe toch iets pak, dan is dat niet om mezelf te belonen. Maar gewoon omdat ik het mezelf gun.

Frouke je bent een top-voedingscoach! Op en top een coach in je manier van communiceren. En het delen van je eigen ervaringen heeft mij veel inzichten gebracht. Dankjewel dat je mij de juiste weg hebt gewezen. Ik raad iedereen met snack-issues aan om zich door jou te laten coachen. Dit kleine zetje dat je jezelf gunt, betekent een grote verandering voor de rest van je leven!

Karin V.

Frouke is niet alleen een goede coach, die zowel haar eigen ervaringen als haar vakkennis gebruikt, ze is ook een heel fijn mens. Direct, warm, oprecht, betrokken.

Tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en gehoord en was er gelukkig ook ruimte voor humor. Frouke heeft me echt in actiemodus gekregen. Ik ben me er ook (weer) bewust van dat ik minder rekening hoeft te houden met iedereen en alles en meer mag doen waar ik behoefte aan heb. Dat geeft veel ruimte.

Frouke, bedankt voor de inzichten die ik van jou heb mogen ontvangen en voor het resultaat wat daar uit voort is gekomen.

Cokkie B.

Je merkt dat Frouke dit heel leuk vindt en dat werkt aanstekelijk. Ze luistert goed, weet hoofd- van bijzaken te scheiden en onthoud kleine dingen die erg waardevol zijn in de gesprekken. Ik voelde me erg op mijn gemak. Frouke wist mijn gedachtegangen goed te volgen en terug te geven in een correcte samenvatting waardoor het voor mij overzichtelijker werd. Lekker praktisch en duidelijke opdrachten die goed aansloten in mijn zoektocht. Doelen waren helder weer gegeven in een plan waardoor ik wist waar ik aan toe was en kreeg daardoor echt zin om er mee aan de slag te gaan. Fijn ook dat Frouke me meenam in haar denkwijze en eigen ervaring deelde. Ze nam ook echt de tijd wat er voor zorgde dat ik me niet opgejaagd voelde en rustig alles kon laten bezinken.

Het traject heeft veel bijgedragen aan het herontdekken van mijn kwaliteiten en heeft me geleerd anders te kijken. Het heeft me het zelfvertrouwen gegeven om verder te kijken. Ik heb geleerd hoe ik dingen meer passend kan maken voor mij en daardoor mezelf meer als uitgangspunt te gaan zien. Meer denken in mogelijkheden dan in beperkingen.

Dit is wat ik nodig had. Iets praktisch en afgestemd op mijn behoeften! In zeer korte tijd toch verandering te weeg brengen vindt ik erg knap maar ook fijn omdat ik graag vooruit wilde en net dit zetje nodig had.

Marijke van den E.

Je kunt in 3 maandelijke termijnen van €222
incl. extra administratiekosten en btw betalen

Je hoeft het niet meer alleen te doen. Jij hebt dit al lang genoeg alleen gedaan. Ik help je en samen komen we er uit! Liefs, Frouke
Veel gestelde vragen: 1. Ik kan het niet in 1x betalen, zijn er andere mogelijkheden? – Natuurlijk! Ik wil de training zo toegankelijk mogelijk voor je maken, dus je mag ook in 3 termijnen betalen. Dat kost wel iets duurder, want het kost mij mee administratietijd. – Je zou ook aan jouw werkgever kunnen vragen of je de training mag volgen met geld uit jouw ‘loopbaanbudget’ (LBB). – Je kunt de kosten van deze training ook aan het einde van het jaar aan de belastingdienst opgeven. 2. Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering? – Nee dat kan helaas niet. De kosten van deze training zijn bijna even hoog als jouw eigen risico (in 2018 is die €385), dus dat zou ook niet zoveel uitmaken. 3. Ik ga op vakantie en kan niet alle weken van de training achter elkaar doen. Is dat een probleem? – Nee, dat is geen enkel probleem! De training is voor jou levenslang beschikbaar in de Spicy Pepper Academy, dus je kan er zo lang over doen als je wilt en je kan ‘m zo vaak over doen als je wilt. Het is een online training dus je kunt ‘m zelfs op je vakantiebestemming op je laptop blijven volgen. Mits je natuurlijk een goede internetverbinding hebt.  4. Ik heb een eet(bui)stoornis. Is de training geschikt voor mij? -Natuurlijk! Ik ben geen therapeut of psycholoog. Ik raad je aan bij een eet(bui)stoornis ook psychische begeleiding in te schakelen. 5. Ik heb geen heftige eetbuien, maar wil wel graag investeren in een betere leefstijl. Is de training geschikt voor mij? -Zeker! Met deze training leer ik je vanalles over eten, lichaam en geest en ga je concreet met jouw eigen zelfbeeld en leefstijl aan de slag. 6. Is deze training geschikt als ik af wil vallen? – Dat kan, maar de training is vooral gericht op mindset en niet op afvallen met kilo’s, centimeters en kledingmaten. De kans is groot dat je stabiliseert in je gewicht of zelfs wat kilo’s verliest, maar dat is niet het hoofddoel. 7. Ben ik verplicht om deel te nemen in de online community? – Nee hoor. Als dat niet bij jou past, dan hoeft dat niet. Maar er is wel echt meerwaarde in het delen van elkaars ervaringen en het steunen van elkaar. Je zult er zeker waardevolle tips en trucs vinden.