06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Testimonials

Coaching 1-op-1

Frouke is echt goud waard! In haar coachingsgesprekken heeft ze me geholpen om mijn snoep-buien onder controle te krijgen. Iets waar ik als suikerverslaafde al jaren tegenaan liep en waar ik me ook altijd voor heb geschaamd.
Ze wist feilloos de vinger op de zeker plek te leggen. Samen gingen we op zoek naar de reden en de momenten van het snoepen en maakten we een nieuw eetschema waarbij de focus lag op het aanleren van nieuw eetgedrag in tegenstelling tot het afleren van oude gewoontes. Zelden ben ik zo eerlijk geweest naar iemand over mijn eetgedrag en daar heb ik geen moment over getwijfeld, bij Frouke ging dat als vanzelf. Het ‘potje met daadkracht’ en mijn nieuwe eetschema houdt me nog dagelijks bij de les. En als ik heel af en toe toch iets pak, dan is dat niet om mezelf te belonen. Maar gewoon omdat ik het mezelf gun.

Het feit dat Frouke ook altijd positief is gebleven, heeft me heel erg gesterkt. In al onze contactmomenten, zowel mail als de coachingsgesprekken heeft ze me op de juiste manier weten te laten groeien. Uit ieder gesprek haalde ik weer nieuwe energie om ermee aan de slag te gaan. En ging het even niet zoals verwacht of gehoopt, dan was ze gewoon om me te complimenteren met iets wat ik wel goed had gedaan. En dat hele kleine beetje positieve energie was altijd voldoende om er weer mee verder te gaan.

Frouke je bent een top-voedingscoach! Op en top een coach in je manier van communiceren. En het delen van je eigen ervaringen heeft mij veel inzichten gebracht. Dankjewel dat je mij de juiste weg hebt gewezen. Ik raad iedereen met eetbuien (…. Of wat je hier zelf wilt plaatsen) aan om zich door jou te laten coaching. Dit kleine zetje dat je jezelf gunt, betekent een grote verandering voor de rest van je leven!

Karin V.

Coaching 1-op-1

Frouke is niet alleen een goede coach, die zowel haar eigen ervaringen als haar vakkennis gebruikt, ze is ook een heel fijn mens. Direct, warm, oprecht, betrokken.

Tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en gehoord en was er gelukkig ook ruimte voor humor. Frouke heeft me echt in actiemodus gekregen. Ik ben me er ook (weer) bewust van dat ik minder rekening hoeft te houden met iedereen en alles en meer mag doen waar ik behoefte aan heb. Dat geeft veel ruimte.

Frouke, bedankt voor de inzichten die ik van jou heb mogen ontvangen en voor het resultaat wat daar uit voort is gekomen.

Cokkie Bakermans

Coaching 1-op-1

Je merkt dat Frouke dit heel leuk vindt en dat werkt aanstekelijk. Ze luistert goed, weet hoofd- van bijzaken te scheiden en onthoud kleine dingen die erg waardevol zijn in de gesprekken. Ik voelde me erg op mijn gemak.

Frouke wist mijn gedachtegangen goed te volgen en terug te geven in een correcte samenvatting waardoor het voor mij overzichtelijker werd. Lekker praktisch en duidelijke opdrachten die goed aansloten in mijn zoektocht.

Doelen waren helder weer gegeven in een plan waardoor ik wist waar ik aan toe was en kreeg daardoor echt zin om er mee aan de slag te gaan. Fijn ook dat Frouke me meenam in haar denkwijze en eigen ervaring deelde. Ze nam ook echt de tijd wat er voor zorgde dat ik me niet opgejaagd voelde en rustig alles kon laten bezinken.

Het traject heeft veel bijgedragen aan het herontdekken van mijn kwaliteiten en heeft me geleerd anders te kijken. Het heeft me het zelfvertrouwen gegeven om verder te kijken. Ik heb geleerd hoe ik dingen meer passend kan maken voor mij en daardoor mezelf meer als uitgangspunt te gaan zien. Meer denken in mogelijkheden dan in beperkingen.

Dit is wat ik nodig had. Iets praktisch en afgestemd op mijn behoeften! In zeer korte tijd toch verandering te weeg brengen vindt ik erg knap maar ook fijn omdat ik graag vooruit wilde en net dit zetje nodig had.

Marijke van den Eijnden

Coaching 1-op-1

In 5 coaching gesprekken heb ik enorm veel inzicht & vooruitgang geboekt! Frouke, je bent een top-coach, fijn mens, heerlijk down to earth  waardoor wij samen tot een concreet en realistisch stappenplan voor de toekomst zijn gekomen.

Ik voelde mij erg op mijn gemak waardoor ik gemakkelijk kon vertellen over wat mij bezig houd, wat mijn gedachten zijn, wat ik moeilijk vind. Je had mijn vertrouwen snel gewonnen, wat het proces bespoedigt. De flexibiliteit vond ik ook erg prettig, als iets actueel is, speel je hier gemakkelijk en handig op in. Je houdt je niet krampachtig vast aan de uitgestippelde lijn. Dit maakte het traject voor mij verassend, het voldeed niet aan mijn verwachting, maar dan in de meest positieve zin, het oversteeg juist mijn verwachting! Het traject heeft voor mij vooral bewustwording opgeleverd en duidelijkheid over vervolgstappen.

Naast het feit je je gemakkelijk vertrouwen wint heb ik gemerkt dat je mij ook in beweging hebt gekregen! Deze kwaliteit is essentieel voor coaching en dit beheers je. Je hebt mij aangesproken op mijn eigen drijfveren en daarbij ben je realistisch gebleven in je vraagstelling.

De naam “Spicy Pepper Coaching” doe je eer aan :), een lekker tempo in de gesprekken, je schakelt snel, TOP!! Ik kan het iedereen aanraden.

Wilma Verberk

Coaching 1-op-1

Ik vond het coachingstraject een erg prettige ervaring. Frouke heeft me altijd erg op mijn gemak laten voelen. Ik vond onze open gesprekken fijn, ik kon mezelf zijn. Ik vond het traject te kort, maar ben wel tevreden met de behaalde resultaten. Frouke kan goed luisteren en ze kan goede pointers geven waar je wat mee kan.

Ik zou Frouke zeker aanraden, ze is down to earth, weet waar ze over praat omdat ze het zelf allemaal heeft meegemaakt, dus kan je als geen ander helpen. Verder is ze non-judgemental, wat ervoor zorgt dat je je op je gemakt voelt. Ze is er echt voor je met haar volle aandacht.

Jaimy van B.

Deelnemer online training Get a Grip

Stap 5 vd cursus ook afgerond…kan je vertellen dat ik wel anders met eten omga nu. De donderdag blijft voor mij een uitdaging. Ik had mezelf een film beloofd, en keek uit naar de avond. Toch de reep chocolade op, terwijl ik niet echt van chocola hou, maar daar bleef het bij. Niet dat nare gevoel dat ik door moest eten. Ik genoot vd film en het lekkers. Het positieve uitkijken naar de ‘me-time’ deed me dus niet verliezen in een vreetbui. Ik krijg meer rust als het om eten gaat. En geniet ook zonder schuldgevoel als ik iets lekkers eet. Deze positieve mindset geeft me ook een beter beeld over mezelf. Ik ben te zwaar en wil graag wat kilo’s kwijt maar dat gaat nu stap voor stap gebeuren. Echt een aanrader! Geen dieet maar je leert over eten, gevoel en over jezelf!

Elly

Online coaching

Frouke, je hebt me echt enorm geholpen met mijn snaaibuien. Ik was deze krampachtig onder controle aan het houden, maar juist omdat jij me leerde de controle los te laten, bleven ze weg. Ik zie nu in dat het loslaten van regels en restricties over eten me echt heeft geholpen. Ik durf nu voluit alles te eten zonder een schuldgevoel te krijgen. Door jouw oefeningen kan ik nu sneller en beter luisteren naar wat mijn lijf (en soms mijn hoofd) echt nodig heeft. Ik heb mezelf weer wat beter leren kennen en dat had ik echt niet verwacht. Ik hoef niet meer te snacken als ik moe of gestresst ben. Ik kan zelfs chips eten zonder dat de hele zak leeg moet. Dat is echt zo lang geleden!

Simone

Online coaching

Frouke geeft hele goede en persoonlijke coaching. Mede dankzij haar heb ik geleerd hoe ik moet omgaan met mijn eetverslaving en geleerd hoe sterk ik zelf ben. Ik zou haar iedereen willen aanraden!! Het is een bevrijding! 

Lisette R.